Helsingin Lastentarhanopettajat Ry

24

maaliskuuta

Tervehdys Eben alumnivastaavilta!

Susanna Jauhiainen & Sami Turunen

Hei sinä Helsingin yliopistosta tai aikaisemmin lastentarhanopettajaopistosta valmistunut lastentarhanopettaja tai varhaiskasvatuksen maisteri - lähde mukaan entisen ainejärjestösi alumnitoimintaan!

Opiskeluaikojesi ainejärjestö, Ebe ry, on aloittanut alumnitoiminnan. Alumnilla tarkoitetaan jostain oppilaitoksesta jo valmistunutta henkilöä. Itse alumnitoiminnan tarkoituksena on koota samasta koulutuksesta valmistuneet ihmiset verkostoitumaan ja tapaamaan toisiaan erilaisissa yhteyksissä. Olet siis Ebe ry:n alumni ja lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan, jos olet valmistunut lastentarhanopettajaksi tai varhaiskasvatuksen maisteriksi Helsingin yliopistosta tai aikanaan lastentarhanopettajaopistosta.

Mitä alumnitoiminta sitten käytännössä tarkoittaa? Varhaiskasvatuksen kentältä nousevista teemoista vertaistuellista keskustelua vai rentohenkistä hengailua kaikesta muusta kuin työpaikkasi näkkäripolitiikasta keskustellen? Valmista vastausta tähän ei ole, sillä alumnitoiminnan käynnistyessä keväällä 2017, juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tapaamisten henkeen sen mukaan, minkälaista toimintaa sinä ja uudet alumniystäväsi kaipaatte.

On kuitenkin varmaa, että alumnitoimintaan osallistumalla pääset jakamaan omia kokemuksiasi valmistumisen jälkeen, saamaan uusia ideoita omaan työhösi ja vahvistamaan omaa ammatillisuuttasi - tai vaikka vain jakamaan kuulumisia ja muistelemaan hauskoja opiskeluvuosiasi.

Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan! Lisätiedot toiminnasta ja mukaan pääsemisestä löydät täältä: https://ebe.fi/alumnitoiminta/


Keväisen innokkain terveisin,

Ebe ry:n alumnivastaavat Susanna Jauhiainen & Sami Turunen