Helsingin Lastentarhanopettajat Ry

Yhteysopettajan tehtävät

Yhteysopettajan tärkeimpänä tehtävänä on toimia linkkinä yhdistyksen ja päiväkodissasi työskentelevien jäsenten välillä.

Tiivistetysti ilmaistuna yhteysopettajan tehtävään kuuluu seurata Helvon viestejä sähköpostilla ja facebookissa sekä välittää ajankohtaisia asioita tiedoksi Helan jäsenille ja miksei muillekin työpaikallasi. Viestimisen avuksi voi perustaa työpaikan jäsenten välille esimerkiksi sähköpostiringin, facebook- tai whatsapp-ryhmän.

Muita yhteysopettajan tehtäviä ovat:

  1. Innostaa uusia varhaiskasvatuksen opettajia liittymään Helvoon ja osallistumaan mukaan jäseniltoihin ja muuhun toimintaan
  2. Toimia linkkinä Helvon hallituksen ja jäsenten välillä
  3. Tiedottaminen ammattiyhdistysasioissa
  4. Helvon ja järjestön kyselyihin vastaaminen
  5. Uuden yhteysopettajan rekrytointi päiväkotiin, jos lopetat tehtävässä. Uuden yhteysopettajan tulee olla Helvon jäsen.

Me Helassa autamme yhteysopettajia vaikeissa kysymyksissä. Meille saa laittaa viestiä kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella http://www.hela-ry.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomake/.

Yhteysopettajat ovat lämpimästi tervetulleita Helan järjestämiin tilaisuuksiin. Järjestämme yhteysopettajille myös omia tilaisuuksia.

Lisätietoja löydät myös OAJ:n jäsensivuilta yhteysopettajan oppaasta. Ajankohtaista tietoa varhaiskasvatuksesta löydät myös meidän ja VOLn sivuilta.

Toivottavasti nähdään pian!

Yhteistyöterveisin,

Helsingin Varhaiskasvatuksen opettajat ry

Tärkeitä linkkejä:

http://www.hela-ry.fi/

https://www.facebook.com/Helsingin-lastentarhanopettajat-ry-260032357375592/timeline/

http://www.lastentarha.fi/cs/ltol/etusivu

https://www.facebook.com/lastentarhanopettajaliitto?fref=ts

http://oajpaakaupunkiseutu.fi/

https://www.facebook.com/oaj.paakaupunkiseutu?fref=ts

http://www.oaj.fi/cs/oaj/etusivu

https://www.facebook.com/pages/Opetusalan-Ammattij%C3%A4rjest%C3%B6-Oaj-Ry/206412556045539?fref=ts